maanantai 9. huhtikuuta 2012

Kisatuloksia vaille TVA!

Vitsikäs otsikko, kyllä vain :-) Mutta kun tänään meillä oli huippumukavat kotitreenit. Alkuperäinen suunnitelma oli treenata pitkästä aikaa hyppyä. No mukava pieni keväinen tuulenviri päätti lennättää mun askartelemaa pahvista hyppyestettä ympäri pihaa ja päätettiin siirtää hypyn harjoittelu myöhemmäs.

Jarolla oli treenipalkkana iltaruoka (Jahti&Vahti-nappuloita) turvotettuina. Ja lopuksi se sai vielä ekstrapalkkana hauen rippeitä, ihmisten iltaruuasta jääneitä.

Pikkuveli toimi valokuvaajana sormet palellen Suomen hyytävässä kevätilmassa. Itse laitoin kameran asetukset kohdilleen ja pikkuveli räpsi kuvia minkä ehti.




Aluksi treenattiin seuraamista, se meni oikein mallikkaasti, ainoastaan perusasento oli aina sinne päin ennemmin kuin oikein. Täytyy alkaa taas sitä hiomaan, Jaron mielestä ei ollut eroa istuuko se vieressä vai puolen metrin päässä vinottain.



Sitten opeteltiin noudon alkeita. Aiemmin olen opettanut Jaroa laittamalla esineen sen suuhun ja toistelemalla käskysanaa. No tänään aloitettiin toisella lähestymistavalla. Naksuttelin aina kun Jaro teki edes pieniä elkeitä ottaakseen esineen kädestäni vapaaehtoisesti.
Tätä treenattiin tänään jo päivällä sisällä. Silloin puuvärikynä leikki noutokapulaa. Jaro tajusi idean todella helposti, aina kun se otti kynän suuhun -> naks -> palkkaa nassuun.
Oksan kansa kokeillessa meni myös hurjan hienosti. Jaro piti oksaa suussaan aina naksuun ja vapautukseen saakka. Ja jossain vaiheessa se otti oksan suuhun vapaaehtoisesti, sinkosi takatassuilleen ja otti sen suuhunsa vaikka en ollut käskenytkään. Olin positiivisesti yllättynyt Jaron viretilasta noutotreenissä, se oli ihan täpinöissään!

Lisäksi opeteltiin eteentuloa ja kaukoja. Jaro on maailman söpöin kaukoissa, sen istu-maahan ja maahan-istu vaihdot on todella nopeita ja onnistuneita. Seisominen on epävarmaa vielä, mutta ei ollenkan huonossa vaiheessa. Pitäisi kiinnittää enemmän huomiota tulevaisuudessa siihen, että saisi karsittua turhia väliaskelia vaihdoissa pois.

Ja kuten kuvitella saattaa, kivaa oli ja palkka maisui, iltapalaksi Jaro sai vielä jugurttipurkin lopun joka varmaan olisi tässä joku kaunis päivä lähtenyt liikkeelle purkistaan... Mutta Jarolle maistui!

Ja lopuksi pari kevennyskuvaa Jarosta ja oksasta. Kyllä se ainakin symppispisteitä saisi noudosta kokeessa, jos ei muita pisteitä heruisikaan! :-D



2 kommenttia:

  1. Vitsit Jaro on iso! Tai siis, kyllähän mä tiesin sen, mutta se jontekin kongretisoitui nyt kuvissa. Ihania ilmeitä sillä kyllä on, pisteet täältä tulis heti. Ohjaajakin on ihan kätevä pakkaus ;DDD

    VastaaPoista
  2. Mitähän se ois, 67cm korkee ja eilen eläinlääkärillä punnittiin että 37 kg, ihan koiran kokoinen otus se tosiaan on :D Muutenkin vie hyvän kokosen tilan asuntoautossa, toukokuun Tampere Kvseen tulee mukaan hoitokoirakin, turvonnut ja vauvamasuinen saksanseisoja. Kyllä asuntoautossa on tunnelmaa siinä vaiheessa <3
    Ja kiitos, me lähetään tokokisoihin sillä asenteella että jos vaikka symppispisteet korvaa liikkeiden mokat :D!

    VastaaPoista