sunnuntai 29. huhtikuuta 2012

Kevättä rinnassa!


Luulen että sillä oli vähän nälkä?

Jopa täällä karussa pohjolassa on jo vaikea kieltää kevään tuloa. Lumet on sulaneet ihan huomaamatta, tänään kuivalla pellolla kissan kanssa auringossa makoillessani se oikeen iski vasten kasvoja, kevät on tosiaankin tullut! Jaron kanssa kävin tänään juoksulenkillä, hyvin pärjäsi t-paidalla ja tuli ihan oikeesti kuuma!

Tällä hetkellä mulla ei ole mitään varsinaista asiaa jota varten pitäisi blogia päivitellä, oli vaan semmonen olo että voisin kirjotella kerrankin normiarjestamme ja lisäillä joukkoon kuvia, niitä kun on tullut oetttua taas aivan liian paljon ja nehän eivät pääse oikeuksiinsa jos niiden tehtävä on vain kuormittaa koneen muistia.

5v 1kk
Eilen kävin Ninjan ja Jaron kanssa lenkillä. Oli taas oikein kiva muuten lenkkeillä koiruuden ja kissan kanssa, mutta Ninjan mielestä lenkki on hukkaan heitetty jos sitä ei tehdä juoksennellen siksakkia u-käännöksillä pitkin peltoa ja jäädä välillä nököttämään kauas, sitten huudeta surullisesti kun aina hylätään ja lopulta kiihdytetä ohi tuhatta ja sataa. Kyllä vain, kissan kanssa lenkkeilyssä on hyvätkin puolensa mutta välillä tuo pieni musta paholainen raastaa hermoja oikein olan takaa.
Lenkille lähdettäessä moikattiin naapurin pässejäkin.
Ninja ja Iro tulivat aikoinaan lenkillä hyvin toimeen, Iro oli paljon rauhallisempi ja välinpitämättömämpi kissoja kohtaan, Jaron päässä taas naksahtaa aina välillä ja se jahtailee Ninjaa ympäri maita ja mantuja. Mutta onneksi Ninja on sen verran epätavallinen kissa että se ei pienestä hätkähdä ja parin sekunnin päästä ei edes muista koko tilannetta.

Temppuna "pidä"

Kynsienterotuspuu. Ihmettelen suuresti jos kyseinen
(naapurin pihassa kasvava) puu ei pian kuole pystyyn,
joku musta paholainen on sitä nimittäin kerran jos
toisenkin käyttänyt virallisena kynsien terotuspaikkana.

Minni
Pitkästä aikaa sain Minnistäkin oikein edustuskuvia, eilen bongasin sen nakertamasta nurmikkoa pellolta ja kävin kameran ja Minnin kanssa käppäilemässä pellolla.
Tänään Minnillä onkin ollut tosi aktiivinen päivä. Asuntoauton ovi oli koko päivän auki koska isä teki siellä korjaustöitä ja näppäränä kissana Minni oli huomannut sen ja nukkui koko päivän asuntoautossa. Iltapäivällä käytiin muualla asioimassa ja kyläilemässä ja kotiin tultuamme muistettiin että Minni on vielä nukkumassa asuntoautossa. No eipä nukuta varmaan taas hetkeen tuota kissaa, kun se on nyt nukkunut koko päivän.

Kaikki kuvat tästä viestistä otin tostaina, perjantaina ja lauantaina.

Oho ai niin, melkein unohdin! Viikko sitten meillä kävi kylässä se maailman ihanin saksanseisoja-neitonen eli Moona. Moona kävi tutustumassa paikkoihin ja meidän porukkaan vielä kerran ennen kun tulee meille sitten hoitoon. Vierailu meni oikein hyvin, Moona oli kuin kotonaan. Minni kävi vähän turhan uhkarohkeasti nuuhkimassa Moonaa ja sai sitten ottaa jalat alleen..

Moona tosiaan tulee hoitoon toukokuun toisella viikolla ja viipyy reilu viikon kun isäntäperhe on matkoilla. Omistajat ovat meidän tuttavia ja Moonan olen esittänyt yhdessä mätsärissä ja viime vuoden Jyväskylä kvssa.

Pariskunta tsekkailemassa maisemia Jaron yksiön terassilta.
Moona ja Jaro tarkkana vahdissa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti