lauantai 25. elokuuta 2012

Onko ihanampaa aamua kuin tää?


Äiti oli käynyt aamutuimaan ensimmäisellä lenkillä pirteän ja reippaan Kunton kanssa. Aitauksessa se odotteli tyytyväisenä yön jälkeen, ei virkannut mitään eikä edes häntää heilauttanut. Mutta lenkillä oli riittänyt actionia kun Kunto halusi kuulemma välttämättä kantaa kaikenlaista tavaraa mukanaan.

Aamulla ollaan Kunton kanssa katseltu Koiralle koti -ohjelmaa ja Kunto on vouhottanut telkkarin edessä koiria katsellen. Tavaroita se on vähän kanniskellut täällä sisällä, niistä se tuntuu tykkäävän.

Ulkona ollessa Kunto jyrsi aikansa kuluksi yhden laudan päreiksi ja oli jo hankkimassa uutta tavaraa nakerrettavaksi. Siinä vaiheessa puututtiin vähän, eihän se ehtinyt muuta tehdä kuin kanniskella ja syödä puuta. Aitauksessa käytiin koko porukalla, Kunto oli näemmä yön aikana nakertanut lahoa kantoa aikansa kuluksi.

Ulkona nähtiin myös naapurin lammaslauma! Meidän ja naapurin välillä on tällainen pieni laakso, lampaat juoksentelevat yleensä irrallaan aika lähelläkin meidän pihaa. Kunto kyllä tarkkaili lampaita muttei tehnyt elettäkään jahdatakseen niitä. Lampaiden ääntelystä päätellen ne kyllä tunsivat asiayhteyden paimenkoira+lampaat, ja viipottivat hurjaa kyytiä omalle alueelleen turvaan.

Sisällä se on malttanut välillä rauhoittuakin kun ollaan otettu se kainaloon telkkaria katsomaan. Aina hetken se malttaa hengittää ja olla paikallaan, sitten pitäisi taas päästä juoksemaan ja kuljettamaan tavaroita.

10 kommenttia:

  1. no eipä se kauaa jaksanut olla vieras koree :D

    koittakaa jotenkin saada sille tota rauhallista moodia pidettyy, sellanen kun se oli aamulla siel tarhassa...mä lupaan et sen touhukkuuden saa sille aina yhdellä taikasanalla takas....mut tota rauhallisuutta sitten ei... :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä se aina välillä malttaa rauhoittua. Tarhassa se on ihan rauhallinen ja kuin eri koira. Mutta se on kyllä totta että ihmisten kanssa se haluais koko ajan tehdä jotain. Mutta kun ihmiset alkoi syömään ja Kunto huomas että nyt sitä ei huomioida niin se sitten luovutti ja meni nukkumaan.

      Katsellaan :D

      Poista
  2. Onnea uudesta tulokkaasta! Komea rekku :)

    Ja osanotot Jaron poismenosta, multa oli mennyt ihan ohi.

    VastaaPoista
  3. Kivan näköinen kyllä. Eikö tähän blogiin pääse lukijaksi liittymään?

    VastaaPoista
  4. Kiitoksia :) Ada kyllä tähän pitäisi pystyä liittymään? On tähän jo jotkut liittyneet lukijoiksi.

    VastaaPoista
  5. Aivan tyypillinen sakemaanikon luonne ja käytös :D

    VastaaPoista
  6. Niin ja PS. ainakaan minulle ei näy sitä lukijat -saraketta lainkaan, eli ei voinu liittyä lukijaksi.

    VastaaPoista
  7. Höh onpas typerää jos ei näy. Joko se nyt näkyisi, lisäsin tuon "lukijat"-boksin tuonne ainakin.

    Hahhah voi kun kohta kirjotan meidän tän päiväisestä mätsäristä.. Jos se on saksanpaimenkoiran tyypillistä käytöstä niin morjensta vaan, ei tule olemaan tylsää tämä meidän yhteiselo :D

    VastaaPoista
  8. Nyt tosiaan näkyy nuo lukijat, eilen ei näkynyt.

    VastaaPoista
  9. Okei. Hyvä kun sanoitte niin tajusin lisätä ton :)

    VastaaPoista