keskiviikko 10. lokakuuta 2012

Lokalokalokakuu


Nimensä mukainen kuu taitaa olla tulossa.. Kunto ainakin on erittäin tehokas imemään turkkiinsa kaikenlaista hiekkaa, mutaa ja muuta miellyttävää. Iltaisin aina käyn varistelemassa parvekkeelta sata kiloa hiekkaa päiväpeitolta, kun Kunto on sitä sinne niin antaumuksella turkissaan kantanut.

Kunto on aika hauska tapaus, se tuli todistettua tuossa autoa pestessä. Painepesurisuihkun läpi vaan vilahti tumma hahmo kun Kunto hyppi tasajalkapomppuja ja saalisti vesisuihkua. Sillä on ihan mieletön hyppyvoima,  se liiteli mun pään korkeudessa ilmojen halki kita auki.
Tässä on vielä kuvamateriaalia



Huomenna tai ylihuomenna taidan saada viimein postista kauan odottamani sadetakin koiralle, ja samalla tulee myös kissan kantokoppa!

Kunto ilmoitettiin muuten viime viikolla Jyväskylän KV koiranäyttelyyn! Apua, vähän jänskättää jo kun ennen kehiä pitää suorittaa Kuntolle rodunvaihto, se kun on rekisteröity normaalikarvaiseksi ja nyt pitkäkarvainen on eriytetty omaksi rodukseen, joten pitää käydä vaihtamassa Kunto oikean rodun rekisteriin.

Tavoitteena meillä on näyttelyistä se, että Kunto saa jonkinlaisen arvostelun. Nauhojen ja lippulappusten värillä ei ole mitään väliä, Kunto saattaa edustaa tuomarin mielestä vääränlaista linjaa mutta olkoon. Minun silmään Kunto on yksi upeimmista seeffereistä mitä olen koskaan nähnyt, ja se on luonteeltaan ja terveydeltään ihan huippu. Lisäksi se toimii tokossa ja jäljellä, jos se ei kauneuskilpailussa loista niin se on sitten voi voi. En kyllä ajatellut muutenkaan paljoa Kunton kanssa kehiä kierrellä, keskitytään niihin harrastuksiin joista minä ja koira tykätään enemmän, ja jotka ovat oikeasti merkityksellisempiä kun kehässä tuomarin arvosteltavana juoksentelu.

Niin ja mulla on tässä muuten vielä pienessä harkinnassa, pitäiskö sitä ponnistaa ensi kuussa Pieksämäelle toko-kokeeseen!



Kuvamateriaali on viime viikoilta: Kuntamo iltalenkillä ja Kuntamo ja "pieni" kepakko.

2 kommenttia:

  1. Kokeeseen vaan, jos siltä tuntuu. Meidän tulo Jkylään on vielä vaakalaudalla, saa nähdä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, eiköhän tässä sinne ilmoittauduta jos en muutakaan keksi, olisihan se jo aika ottaa niskasta kiinni :)
      Voi ei, toivottavasti pääset! Olisi niin kiva viimeinkin nähdä :)

      Poista