perjantai 12. lokakuuta 2012

Santa Claus is coming to town?


Jee, tänään saatiin viimeinkin se kauan odottamalle paketti! Vähän kun joulu olisi tullut ennen aikojaan! Edellisen koiramme kasvattaja oli aiemmin antanut minulle lahjakortin erääseen lemmikkitarvikkeiden nettikauppaan foorumiaktiivisuuden johdosta. Sillon meillä oli vielä Jaro-koira ja päätin tilata sille sadetakin. Lisäksi laitettiin tilaukseen kissankantokoppa.

Nyt sitten hain postista paketin ja ensinnäkin taistelin varmaan tunnin että sain viimein äitin kanssa kasattua tuon kopan. On se kumma, siinä ei ollut kun neljä osaa mutta siitä sai yllättävän monimutkaisen koottavan!

Ja ei muuta kun kissa koeajamaan boksi.. Juustoa viskelin aikani sinne ja kissa kävi siellä aina syömässä. Sitten kerran laitoin sen oven kiinni ja lopputuloksena oli silmät lautasen kokoisina minua pleksin läpi tuijottava, syvästi loukkaantunut herra.

"Let me out of here!"
Sademantteli oli aluksi liian ison näköinen. Ja mahan ympäri menevä hihnakin olisi mennyt varmaan kahdesti Kunton ympäri jos oikein olisin yrittänyt. Lyhensin remeleitä ja sovitin uudestaan, sehän olikin oikein passelin kokoinen. Ihan hyvä vaan että ulottuu aika pitkälle taakse ja mahakappale suojaa hyvin.
Siitäs saat Kunto, enää et voikaan kantaa kilokaupalla hiekkaa sänkyäni koristamaan!

Iltalenkillä koeajettiin takki ja hyväksitodettiin!
Otettiin myös tokoa, Kunto meni aika upeesti. Se liikkeestä seisominen on vieläkin niin tuuristaan kiinni, muten se menee. Se pitää oikeesti saada paljon varmemmaksi kyllä virallisiin mennessä. Muuten meni hyvin, otettiin kaikki liikkeet paikallamakuuta lukuunottamatta ja jäävät oli ainoat missä oli pientä hiomista. Lopetettiin treenit hyviin suorituksiin ja superpalkkaan ja superkehuihin kun liikkeestä maahanmeno oli nopea ja tehokas ja liikkeestä seisominen aika lähelle täydellistä.


Ja jouluinen otsikko viittaa siihen että tämän ennenaikaisen joululahjan lisäksi olen ollut viime päivät ihan joulufiiliksissä. En oikein malttaisi odottaa lunta ja pakkasta ja joulun lähestymistä. Kuntokin pääsee talvella kokeilemaan vähän vetopuuhien alkeita ja varmaan vähän kelkkaa vetämään länkivaljailla.
Tule tule talvi! Ensi yölle on ennistettu lunta, pitääköhän mun valvoa ja päivystää niitä paria mahdollisesti maahan leijailevaa hiutaletta. Ehkä en vetoremeleitä vielä ihan kaiva esille. Vaikka kyllä jo tuossa viime viikolla kokeiltiinkin länkivaljaita jo.

2 kommenttia:

  1. Herttinen mä en oo tienny et sulle tuli tämmönen! :OO Jään suurella mielenkiinnolla seurailemaan blogianne :)

    VastaaPoista
  2. Aijaa :D no en mä hirveästi ole Kunton meille saapumista mainostanut, se vaan ilmestyi sniikisti.
    Jee kiva että lukijoita löytyy, mä käyn aktiivisesti lueskelemassa sun blogia kun petsiessä et näy niin hirveesti pyörivän :D

    VastaaPoista