lauantai 25. elokuuta 2012

Tervetuloa kotiin Kunto!



Melkein 600 kilometriä taitettuja kilometrejä ja hurjasti jännitystä ilmassa. Ja lopputuloksena se että kolmen viikon jälkeen talossa on taas menoa ja meininkiä!

Väsyneenäkin mun oli pakko päästä koneelle päivittämään kaikkiin mahdollisiin paikkoihin tämä perheenlisäys, on tämä niin toivottu tapahtuma! Kunto on ihan huippujätkä, juurikin sellainen kun ilmoituksessa lupailtiin. Varmasti myöhemmin analysoin tarkemmin millainen tämä kaveri on. Mutta autossahan se oli kuin kotonaan, nukkui oikein tyytyväisenä. Tuuloksen ABClla pidettiin tauko ja Kunto nosti pään ja näytti siltä että nyt voitais tehdä jotain hauskaa. Ihan oikeassa Maarit oli, se on tuollainen hupsu säheltäjä joka haluaisi tehdä koko ajan kaikenlaista.

Kotiin päästyä se ei malttanut edes paljoa tutkia paikkoja, kissaa se kävi moikkaamassa (Minni nosti selkäkarvat pystyyn ja ilmoitti olemuksellaan että oli lievästi sanoen yllättynyt kun tämmöinen kaveri asteli taloon) ja pikkuvelejen sängystä haki pehmolelun. Yöksi se pääsi nyt aitaukseensa nukkumaan, tai mitä se ikinä siellä tekeekään. Katsotaan aamulla, millä mielin Kunto heräilee uudesta kodistaan.

Mutta tämä väsynyt mutta onnellinen koiraihminen kiittää ja kuittaa ja painuu nyt nukkumaan, että jaksaa huomenna pysyä Kunton menossa mukana!

3 kommenttia:

  1. Ja heti huomasin...sen kieli ei ole yhtään niin pitkällä kuin lähtiessä...eli selkeesti rennompi fiilis koiralla <3

    VastaaPoista
  2. Hih, naapurissa pysähdyitte. Komian pojat oot kyllä saanu ^^ Onnea hänen kanssaan tuleviin koitoksiin ja harrastuksiin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Maarit/ Eilen Kunto olikin aika rauhallinen ollakseen Kunto, mutta tänään se on ollut aamusta asti "oma itsensä" eli kaikenlaista on koettu jo! Myöhemmin voin tänään vaikka tänne kertoillakin lisää :)

      Sussu/ Aijaa :D Kiitoksia, onnea tarvitaankin!

      Poista