keskiviikko 24. huhtikuuta 2013

Kunton vointi

Lupasin kertoa Kunton voinnista. Ilokseni voin todeta että Kunto voi todella hyvin! En sitten tiedä että olenko vaan ylioptimistinen, mutta minusta Kunto käyttää jalkaansa nyt paremmin. Välillä se pitää jalkaa edelleen koholla, mutta liikkuessa se kuitenkin käyttää sitä ihan kunnolla.

Kunto syö nyt kipulääkettä ja antibiotteja. Lisäksi sillä on Hyalutidin-merkkistä nivelvalmistetta. Kipulääke ja nivelvalmiste ovat nestemäisiä ja ruokaan sekoitettavia.

Perjantaiksi on varattu aamupäivälle soittoaika eläinlääkärillemme. Sitten saadaan tietää vähän enemmän jatkosta ja saadaan uusia hoito-ohjeita.

I promised to tell about Kunto's well-being. I'm glad to tell that he's doing very well! I'm not sure if I'm over optimistic or something, but I think that Kunto uses the leg better than before. Sometimes he lifts it, but when he moves he uses it properly.

Kunto must eat painkillers and antibiotics. He also eats joint-supplement called Hyalutidin. The painkillers and joint-supplement are liquid and they can be mixed with food. 

Out vet will call me on Friday morning. That's when we'll know more about the future and have more care instructions too.

Tässä kuvia tältä päivältä
And here's some pictures that I took today







Oltiin lenkillä ja löydettiin hirveästi tyhjiä pulloja. Eikä tietenkään ollut muovipussia
mukana. Mä kasasin syliini kaikki tölkit ja pullot mitä mahtui. Kunto osaa tuoda
tavaroita käskystä, joten lähetin sen hakemaan ojan toiselta puolelta pulloja. Näppärää!
We were on a walk and found plenty of empty bottles and of course I had no plastic
bag with me so I collected the bottles in my arms. Kunto can fetch things so I sent him
to get bottles from the other side of ditch. Handy, huh?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti