tiistai 16. huhtikuuta 2013

Huomenna!




Tässä sitä ollaan, jännittyneinä odottelemassa huomista tähystysleikkausta! Kuntolla on leikkaus huomenna aamupäivällä kello 11. Minua jännittää ja pelottaa ihan kamalasti, toisaalta taas olen aika luottavainen. Kunto on liikkunut nyt reilun viikon ajan täysin normaalisti. Seisoessa se silti pitää jalkaa mielellään koholla. Tänään yritin tunnustella jalkaa, mutta en meinannut löytää millään kivuliasta kohtaa! Jalka taipui ääriasentoihinkin, tosin meko jäykästi, mutta ilman että koira vingahti kertaakaan.
Eniten tässä pelottaa, että vika olisikin jossain lihaksen kiinnityskohdassa. Toisaalta Kunton lihaksisto on hyvässä kunnossa, ainoa vikahan on tuo oikean etujalan lihasten kireys. Kun ei jalkaa ole käytetty kunnolla kuukausiin, lihakset ovat supistuneet aika paljon. Mutta ihan luottavaisin mielin olen siinä mielessä, että huomenna tähän aikaan olen paljon viisaampi.

Here we are, excited because of tomorrow's arthroscope! Kunto's surgery is at 11 a.m. I'm extremely excited and afraid.. But on the other hand I'm very confident too. Kunto has moved pretty normally for over a week now. But when he stays still, he lifts that right leg. Today I tried to feel his leg and find the painful areas, but there seemed to be none! The leg moved back and forth normally, but quite rigidly. But Kunto made no noise (that's new!)
I'm most afraid of that what about if the problem is at the point where muscle attach to joint. On the other hand Kunto's musculature is on good shape. The only problem with muscles is tension on right foreleg's muscles. Because Kunto hasn't used that limb normally, the muscles have decreased a lot.

But I'm still quite confident. By this time tomorrow, I'll be much wiser.

Loppukevennyksenä kuvia eiliseltä. Olin jo lähtenyt Kunton kanssa lenkille, mutta ajattelin silti palata kotiin hakemaan kameran. Ja hyvä että palasinkin, koskanähtiin astetta isompia tirppoja! Ja Kunto katseli äärimmäisen tarkkaavaisena noita joutsenia, kun en antanut sen lähteä lintujahtiin.

And here is some pictures which I took yesterday. I had already gone for a walk with Kunto but then I decided to get back home and take camera. Luckily I did that, we saw pretty big birds! Kunto observed extremely intently those swans but I didn't allow him to chase them.








6 kommenttia:

  1. Tsemppiä sinne tähystykseen, täällä kaikki peukut pystyssä että ei mitään isompaa löytys..! :-)

    VastaaPoista
  2. Tsemppiä leikkaukseen! Toivottavasti vaivat helpottaa ja tilanne selkiytyy!

    VastaaPoista
  3. Täältä myös peukkuja, että kaikki menee hyvin. :)

    VastaaPoista