perjantai 14. kesäkuuta 2013

Rainy day

Kun tulin töistä aamulla (teen yötyötä), käytiin pitkästä aikaa metsässä lenkillä. Siellä oli märkää ja inhottavaa, mutta Kunto oli onnensa kukkuloilla kun pääsi kirmaamaan villinä ja vapaana, eikä jalkakaan vaivannut muuten ollenkaan! Seisoessaan paikalla se ei edes pitänyt koholla kipeää jalkaansa!

When I came home from work this morning (I work at nights), we went into woods for a walk. It's been while since we walked there last time. It was wet and disgusting in there but Kunto was over the moon when I let him ran wildly and freely. And the leg didn't bother him at all! When he stood still, he didn't even try to lift the sore foot.


Iltapäivällä käytiin uimassa. Eilen fysioterapiassa sain luvan alkaa käyttämään Kuntoa uimassa, jotta kipeän jalan lihakset vahvistuisivat. Sisko polski Kunton kanssa tuulisessa ja sateisessa säässä tyytyväisenä, minä seisoskelin laiturilla ja sain kylmiä väreitä jo pelkästä kylmän veden ajattelusta.

This afternoon I took him to swim. Yesterday at physiotherapist we got permission to start swimming to strengthen the muscles in right leg. Despite the windy and rainy weather, my sister swam happily with Kunto. I stood on the dock and got chills even when I thought of cold water.  





"Äiti ootko nyt tyytyväinen, mulla on kylmä ja sun auto haisee märälle koiralle"

2 kommenttia:

  1. Ihana Kunto! :D
    Hieno kuva tuo kolmanneksi alin :-)

    VastaaPoista
  2. Kiitos :) Kunto oli niin parka kun vettä satoi ja tuuli, onneks sillä oli toi toukkalelu jonka perässä se olisi varmaan vaikka sukeltanut.
    Toi kuva on munkin mielestä hauska :)

    VastaaPoista