sunnuntai 24. helmikuuta 2013

Bodybuilding

Tämä postaus koskee Kunton rakennekuvia. Ei ole maailman helpoin tehtävä muuten valokuvata ylienergistä seefferiä jonka mielestä jokainen sekunti joka vietetään neljä jalkaa maan pinnalla ja paikallaan, on turhaan heitettyä aikaa. Vaatii siis nopeutta ja oveluutta saada siitä kunnollisia rakennekuvia. Noita kuvia selaillessani huomasin aikamoisia muutoksia. Kunto on saanut karvaa lisää ja muutama kilokin sille on tullu. Nyt vähennetään vähän ruuan määrää, että paino laskisi taas normaalille tasolle (28kg)

This post is about pictures about Kunto's build. Taking pictures of hyper-energy gsd who wanted to move and jump all the time isn't the easiest mission in world. It requires speed and cunning to take pictures of him. While watching those pictures I noticed quite a changes. Kunto has grown fur and put on 6,6 pounds. Now we reduce the amount of food to make him lose those extra pounds. He normally weights about 61,7 pounds.

August 25th 2012
August 26th 2012
September 13th 2012
September 26th 2012

October 28th 2012




December 25th 2012

January 3rd 2013

February 19th 2013

February 24th 2013


2 kommenttia:

  1. Moi!
    Upea koira sinulla :-)
    Eihän tuo koira lihavalta näytä missään kuvassa, ei edes uusimmassa kuvassa. 28 kg kuulostaa todella hyvältä, koira näyttää kovin pienikokoiselta. Meidän Sawa on pari kiloa painavampi ja on samaa kokoluokkaa, Sawallekin voisi tuota painoa kertyä...
    Energinen koira tarvitsee paljon energiaa ruuasta, en lähtisi vähentämään ruokamäärää yhtään, lähinnä miettisin tarjoavani enemmän liikuntaa, mikäli sinun mielestäsi koira on liian lihava??

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka ja kiitos! :)
      Joo eihän se vielä lihava ole ja liikkuisikin mielellään vaikka ja miten paljon. Viime aikoina eläinlääkärin määräyksestä sen vapaana liikuntaa on pitänyt rajoittaa ja lenkit on olleet lyhyempiä. Lähinnä siksi ajattelin vähentää ruokaa, että koiran rakenteellekin tulisi vähemmän kuormitusta, nyt kun se muutenkin ontuu toista etustaan. Mutta toisaalta hyvä uutinen on se että noin viikon päästä sen liikuntaa ei enää tarvitse rajoittaa ja tällä viikolla sillä on fyssariaika, eli jos ongelmat selviää niin kohta se voi taas liikkua tavallisesti ja ruoka-annosten koot saa säilyä samoina kun kulutus palaa taas entiselle tasolleen :)

      Poista