sunnuntai 8. toukokuuta 2011

Mennyttä ja tulevaa, edistymistä ym.





No nyt se kesä on vihdoinkin melkein täällä :) Kyllä se on aiemminkin jo huomattu, Jarolla tuntuu olevan treenienkin suhteen kevättä rinnassa. Tokossa ollaan edistytty ihan mielettömästi. Kun Jaron saa oikeaan vireeseen, se seuraa jopa reippaasti ja kontakti ei tipu!
Lisäksi paikkamakuu alkaa olla jo valmis. Jaro pysyy paikalla ja kunhan nenä ei lähde viemään, tässä liikkeessä ei pitäisi olla mitään ongelmaa.
Liikkeestä maahanmenoa ollaan nyt harjoiteltu aika paljon. Jaro tarvitsee vielä käsimerkin siihen, mutta tässä liikkeessä ja hypyssä harjoittelen parhaillaan käsimerkin häivyttämistä.
Kennelkerhon treeneissä käydään viikottain ja siellä ollaan saatu paljon hyödyllisiä ohjeita ja häiriötreeniä. Jaro on edelleen aika kova naisten perään, mutta parempaan suuntan ollaan menossa. Hyvillä nameilla Jaron saa motivoitua kyllä.

Jaron tokokuvia tältä päivältä:
Kuten huomaatte, meillä oli myös kissa mukana lenkillä. Lähti pihasta meidän perään ja tuli koko lenkin mukana. Toimi erittäin hyvänä häirikkönä, kun on semmoinen energiapakkaus ja niin seurallinen, että viipottaa milloin mistäkin suoraan eteen. Jaro keskittyi hienosti eikä edes huomioinut Ninjaa.
Kaikki kuvat näkyy isompana kun kuvaa klikkaa.



Myös Iro treenailee omaan tahtiin tokoa. Lisäksi Iro on käynyt jo heittämässä talviturkin. Iro käy siskoni kanssa välillä tässä lähellä sijaitsevalla käsityöpajalla auttamassa. Irolla on siellä vertaistaan seuraa, reilu 10v Espanjasta pelastettu seropi-uros nimeltä Papi.
Iro ja Papi tulevat kuulemma ihan hyvin juttuun, ikämiesten sarjassa ei paljoa rähistä ;)















Lähiaikoina meillä on tulossa muutamia tapahtumia joihin osallistutaan.
15.5. Jarolla on luonnetesti Sastamalassa. Paikalle tulee myös Jaron kasvattaja ja Jaron sisaruksia. Iro sattaa lähteä mukaan tapaamaan lapsukaisiaan. Minä olen Jaron ohjaajana luonnetestissä.
18.5. osallistutaan Jyväskylässä match showhun, Irokin saattaa osallistua.
23.5. osallistutaan Muuramessa olevaan match showhun. Irokin osallistunee.
29.5. on Varkauden kr näyttely. Pitkästä aikaa päästään isompaan näyttelyyn, viime vuonnakin oltiin ainoastaan ryhmiksissä.
31.7. olisi suunnitteilla Tervakosken hoffierkkariin osallistuminen. Ei vielä olla varmoja osallistutaanko, mutta kiinnostaisi kovasti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti