lauantai 22. helmikuuta 2014

Kuulumisten päivittelyä

Patrik 8 yrs 4 months / taken on January the 26th

Lentosotamies Minkkinen täällä koittaa epätoivoisesti herätellä henkiin taas blogia... Viikonloppulomat on tähän mennessä kuluneet niin pitkälti rentoutuessa ja rötvätessä että en ole jaksanut istuutua koneen ääreen.

Patrikille kuuluu oikein hyvää. Ikävöin sitä kovasti viikolla, välillä on useammankin viikon mittaisia aikoja jolloin en pääse lomille, silloin etenkin pappakoira on mielessä ja kaipaus on kova. Sillä on kaikki hyvin kotona, mitäpä erikoista tuollaisen seniorikoiran elämässä nyt tapahtuisikaan..

Pari kertaa olen nyt lomilla käynyt sen kanssa tokoilemassa, kun meidän kerhon treenit alkoivat taas. Patu on siellä ainoa kypsempään ikään ehtinyt tokoilija, mutta tuolla innolla ja kunnolla se ei jää siellä ainakaan jälkeen. Päinvastoin, se on tosi reipas ja nopea oppimaan ja motivoituu helposti. Se sukeltelee umpihangessa lelun perässä ja häntä heiluu suoritusten aikana. Se on oppinut jo vähän seuraamaankin, ja perusasentoon se hakeutuu ihan omatoimisesti.

Viikonloppujen parhaita hetkiä ovat kuitenkin rauhalliset lenkit Patrikin kanssa. Siinä lepää omakin mieli kun vaihteeksi saa vaan tallustaa omaan tahtiin ja pysähtyä valokuvailemaan ja leikkimään koiran kanssa. Mukavaa vaihtelua tuolle armeijan arjelle.

Tässä on kuvia aamupäiväiseltä lenkiltä Patrikin kanssa :)

I'm desperately trying to wake this blog up.. So far I've spent all my weekends off army just by relaxing and hanging around, I've been too tired for sitting on computer.

Patrik is fine. I miss him a lot when I spend my weeks in army. Sometimes it takes two or three weeks before I get to come home so yeah, I miss him a lot. But he's all right here, his life goes on like it has gone before. 

Sometimes when I'm home for weekend, we go to obedience training. Patrik is the only "old" dog there but since he's so enthusiastic and physically active and healthy, he won't slow down the group. He's energetic and fast to learn and also easy to motivate. He dives in the snow trying to catch his toys and waves his tail all the time. He's also learned to heel!

But the best moments of my weekends are the calm walks with Patrik. It's a great change to rest my mind, just walking, sometimes taking breaks for photographing or playing with Patrik. Always a welcome change after army.

Here's some pictures that I took this morning when I was out for a walk with Patrik :)





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti