keskiviikko 20. heinäkuuta 2011

Pieksämäki rn, kavereita, tokoilua...


Vuoden toinen näyttely oli meille jo ennestään tuttu Pieksämäen ryhmis. Viime vuonna Jaro nappasi sieltä esimmäisen SERTinsä ja sitä ennen oltiin muutama vuosi sitten Iron kanssa samaisessa näyttelyssä.
Sää oli aurinkoinen mutta onneksi sentään tuuli vähän. Tuomarina meillä oli mukava nainen, Marianne Holm. Hän käsitteli koiria hyvin ja rauhallisin ottein.
Jaron lisäksi uroksia oli kaksi, molemmat junnuluokassa. Jaro-poika oli hienosti kehässä, vaikka hajut kiinnostivatkin liikaa. Minuakin jännitti, kun koira ei ollut parhaalla mahdollisella päällä. Mutta henki oli salpautua ja sydän pysähtyä, kun kehis ojensi minulle kaksi punaista nauhaa, vaaleanpunaisen nauhan (tässä välissä mahassa alkoi kiertää hassusti) ja ....... sinivalkoisen ruusukkeen jossa komeili isoin kirjaimin SERT!

ROP-kehä meni meidän osaltamme ihan penkin alle.. Jaroa ei kiinnostanut mikään muu kun meidän edellä ravannut narttu ja ruohikon hajut.. VSP-saatiin, ihan kelpo saavutus :)

---

Ja samalla reissulla nähtiin myös koirakavereita. Petsiessä tutustuin joskus Raisa-cairnin ja Vanilla-cockerin omistajaan. Juvalla kun yövyttiin niin kävin Jaron kanssa tokoilemassa ja leikkimässä vähän pienempien koirakavereiden kanssa. Mukavaa oli ja Jaro oli tosi hieno tokoeläin! Raisa ja Vanilla olivat kivaa seuraa Jarolle, vaikka olivatkin hieman eri kokoluokkaa. Kaisa otti meistä muutaman tokokuvan, niitä en tähän jaksa laittaa, mutta jos kiinnostaa niin ne löytyy tästä kansiosta.




Pieksämäen näyttelyn jälkeen mentiin Hankasalmelle. Siellä yövyttiin asuntoautolla sukulaisten pihassa ja käytiin kiertelemässä aseman kylällä, kun siellä oli se Kihveli Soikoon -tapahtuma. Jaro sai paljon huomiota osakseen ja yllättävää oli se, että eräs pariskunta kysyi että "Onko tämä hovawart?". Harvemmin kukaan tietää tätä rotua.
Sunnuntaina käytiin kotimatkalla tuttaviamme moikkaamassa Hankasalmella. Jaro sai heti uuden kaverin, kun pihapiirissä jolkotteli alle puolen vuoden ikäinen pyreneittenmastiffin pentu nimeltä Anniina. Koirat uiskentelivat lammikossa ja leikkivät isojen koirien juoksenteluleikkejä. Hauskaa näytti olevan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti