keskiviikko 13. heinäkuuta 2011

Tottelemista

Viime päivityksessäni mainitsin että ulkomaan matkalla harjoteltiin myöskin tokoa. Pitkään aikaan en olekaan treenikuvia laittanut ja päättelin että nyt on hyvä hetki sille, Jaro on kehittynyt mielettömästi tämän kesän aikana.

Tokoilua Slovakiassa




Harjoiteltiin seuruuta sekä kävellen että juosten. Myös liikkeestä seisomaan jääminen onnistui moitteettomasti. Ainoa mikä takkusi on se penteleen liikkeestä maahan. Sitä en osaa opettaa tuolle. Joskus hitaassa vauhdissa Jaro menee maahan, mutta normivireellä en saa sitä tajuamaan. Noh, nyt kun muut liikkeet on hallussa niin meillä on aikaa keskittyä vaan liikkeestä maahan jäämiseen ja hyppyyn. Hyppyä ei olla vähään aikaan treenattu, se on meidän huonoin liike.

Tokoilua Latviassa


Latviassa oli hienoja hiekkarantoja. Siellä juoksentelun ja uiskentelun lomassa sain oudon päähänpiston, että mitä tapahtuu jos pyydän koiraa suorittamaan paikkamakuun rantavedessä. Ensimmäisemmä yrityksellä Jaro nousi seisomaan. Toisella käskyllä sanoin käskyn napakammin ja siellä se koira pysyi kun tatti. Noin minuutin kohdalla liike muuttui luoksariksi, Jaro tuli intopinkeenä luokseni ja palkkana oli hihnan tappamista. Mukavaa meillä ainakin oli! :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti