maanantai 18. maaliskuuta 2013

My fingers ache because of too much massaging

Oma kolmivuotinen urakkani alkaa olla pikkuhiljaa loppusuoralla, kun keskiviikon ja perjantain ylioppilaskokeiden jälkeen koittaa viimein se kauan odotettu vapaus!
Välillä on ollut paha omatunto siitä että Kunton kanssa en ole ehtinyt tehdä nyt paljoa, mutta toisaalta sen jalan tilanteen vuoksi sen aktiviteetteja on jouduttu jonkin verran rajoittamaan kunnes se on taas terve.

My triennial journey is almost over. Freedom awaits after Wednesday's and Friday's matriculation examinations!
Sometimes I've felt bad because I haven't had time to be with Kunto. On the other hand his activity is limited because of the state of his leg.

Päivittäin on tullut hierottua Kuntoa. Lisäksi olen pitänyt jännittyneimpien lihasten kohdalla kuumapusseja päivittäin edistääkseni lihasten rentoutumista. Edistystä on huomattavissa! Ja tänään käytiin puolen tunnin iltalenkillä, eikä pienintäkään merkkiä ontumisesta ollut havaittavissa!

I've massaged Kunto every day. I have used warm packs on those most tensed muscles. It's supposed to expedite muscle relaxation. And I've seen some progress! On today's walk there was no sign of limping! 



Torstaina mennään seuraavan kerran fysioterapeutille :)

On Thursday we'll go to physiotherapy :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti